Information

Hvad er IPTV?

IPTV er en helt ny måde at se tv på. Du behøver ikke en antenne, parabol eller nogen anden form for udstyr. Alt du behøver er en internetforbindelse med mindst 20 Mbit/s, for at du kan se fejlfrit.

Du ser IPTV gennem en af ​​vores suveræne bokse, eller du kan tilslutte dit SmartTV, computer, tablet mv. Mulighederne er uendelige.

Kanalerne?

Vi har en oppetid på 98.0%. Det betyder, at 98.0% af tiden fungerer alle kanalerne fremragende. Nogle gange kan nogle kanaler lukkes i korte perioder pga opgradering eller frekvensændringer.
Anonym Betaling
Salg af IPTV er forbudt i EU, det er vigtigt at bruge anonyme betalingsmidler. Du som kunde skal være sikker på, at ingen ved, hvad du har betalt for, eller at du overhovedet har betalt for noget.
Betaling
Du betaler hurtigt og nemt hos os med Swish, Bitcoin, PayPal eller Card.

Swish og kort er lavet via en tredjepart, der sender Bitcoin. Tredjeparten deler ingen oplysninger med os eller vi med dem.
SSL
Vores domæne har SSL-kryptering. Trafikken mellem dig og vores side er krypteret.
Sikkerhed
• Diskløse servere
• Anonyme IP-sporere
• Intet behov for VPN fra kunden
• Krypteret og sikker kontakt
• Databasen tømmes hvert 15. minut
• Kunde- og betalingsoplysninger tømmes
Udenlandske Servere
Diskløse servere baseret i udlandet. Danske myndigheder har ingen ret, og vi kan love, at din anonymitet er sikker. Al trafik er krypteret og kan ikke opsnappes.
Premium-kanaler
Eksklusive premium-kanaler, der ikke kan findes andre steder.
Bedste Support
Vi er kendt for vores støtte. Vores kunder er generøse med deres ros.
Internationale Kanaler
8 000+ kanaler og 12 000+ VOD'er
Sport - Film - Serier - Programmer
© Copyright 2021 Svensk IPTV
da_DKDansk