Regler

Kun én forbindelse pr. konto.
Du må ikke bruge din konto på flere enheder på samme tid, selvom det er den samme husstand. Kan bruges på flere enheder, så længe den aldrig bruges på samme tid.
Det er forbudt at dele kontoen.
Du må ikke dele din konto med nogen. Kontoen er personlig.
Eget ansvar.
Det er dit ansvar at sikre, at kontoen ikke falder i hænderne på en anden.
Ingen hop mellem IP-adresser for hurtigt.
Et hurtigt skift mellem enheder / IP betragtes ikke som normal brug.
Forbudt at genstreame.
Re-stream er at skabe en live-udsendelse af IPTV til deling.
Det er forbudt at optage én kanal, mens man ser en anden.
Du bruger 2x båndbredde og er det samme som at se to enheder på samme tid.
Brug ikke VPN.
Størstedelen af ​​VPN’er er sortlistet pga misbrug. Hvis du alligevel vælger at bruge VPN, gælder dit eget ansvar. Vi kan ikke hjælpe dig, hvis din konto er suspenderet.

Regler for 1H Gratis

Ovenstående og følgende gælder:
En ansøgning pr. husstand.
Ansøg IKKE bag en VPN
Udfyld KUN (1) ansøgningsskemaet én gang.
Hvis der er sket en fejl, så kontakt os.
Testkontoen er gyldig i 1 time fra den ender i din indbakke.
Eget ansvar for at søge i din Spam. Ansøg ikke om en prøvekonto, hvis du ikke har tid til at bruge den. Du får intet nyt.
Det er forbudt at bruge e-mailadresser beregnet til engangsbrug.
For eksempel. Mailinator, Fakemailgenerator, Stromox, Zainmax, Zain m.fl.
Send IKKE forespørgsler om, hvornår din prøvekonto udløber.
Nogle bredbåndsudbydere blokerer alle IPTV-udbydere.
Det er ikke noget, vi er ansvarlige for. Det er kampen mod PiratTV og et desperat forsøg på at stoppe. Mange bredbåndsudbydere har nægtet at hjælpe tv-udbydere med at filtrere internettet, da de tror på et gratis internet. Gratis internet gælder desværre ikke for Telia, Viasat eller AllTele (A3). Test før køb.
TEST 1H GRATIS

Almindelige Spørgsmål

Hvor hurtigt internet har jeg brug for?
Du skal bruge mindst 30 Mbit/s mod Holland for at opleve problemfri visning.

Du kan teste dette for din hastighed på https://www.speedtest.net/
Kan jeg bruge mit abonnement på flere enheder på samme tid?
Nej, det er strengt forbudt. Du kan kun bruge dit abonnement på én enhed ad gangen, selvom de andre enheder er i samme husstand.

Vi har ekstra forbindelser, du kan købe for at se på flere enheder på samme tid.
Kan jeg medbringe mit abonnement/boks f.eks. i udlandet?
Ja absolut. Sørg for at have en god internetforbindelse.
© Copyright 2021 Svensk IPTV
starstar-emptychevron-down
da_DKDansk