Film: Space Jam A New Legacy

Film: Space Jam A New Legacy

2021-08-15

Dessutom är det mycket på gång innan Sgt. Sortiment i omslagsstil av Pepper-kollektionen. Liksom i "Space Jam" från 1996 med Michael Jordan, är "A New Legacy" berättelsen om ett äkta bollgeni som skickats till en animationsvärld för ett spel med hög insats. Den här gången är det LeBron James som en marginellt fiktionaliserad variant av sig själv (det är faktiskt inte hans familj, utan snarare är törnen om hans utbytesgrupper helt äkta). För de få grupper i mängden som kanske inte helt gillar vem LeBron James är, finns det en första följd som visar en del av dragen i hans b-ball kallelse. Det finns dessutom en tillbakablick på honom som barn (spelad av Stephen Kankole) till en ensamstående förälder 1998 Akron, som utbildades av sin mentor att om han måste ha de chanser som bollen kan göra för honom, måste han få huvudet i spelet innan han går till banan. Denna övning om koncentration och absolut ansvar kommer upp igen senare.

I dag fokuserar vi på hans rika hem och ser hans två barn på bollplanen. Den mer ungdomliga, Dom (Cedric Joe) kämpar för att berätta för sin pappa att han är mindre sugen på att spela boll än han är på att göra PC-spel om b-ball. Han har nästan slutfört en som kombinerar några åtgärder från genierna för vissa gameruppdateringar som stilfokus och katalysatorer.

James bär sedan, vid den tidpunkten, sitt barn till ett pitchmöte hos Warner Bros. om en beräkning av substansskapande som skulle bädda in honom i olika egenskaper i "Warner Server-sektionen." Han tackar nej till dem, men han och Dom fångas sedan av den beräkningen, exemplifierad av Don Cheadle som kraften som upprörde Al G. Cadence. Al ger Dom den uppskattning han behövde från sin far. Dom tror att de kommunicerar på ett liknande avancerat språk. Vad han kan vara säker på är att Al har avslöjat för James att han inte kan få tillbaka sitt barn, förutom om han kan slå Als grupp i en bollmatch beroende på Dom's down.

James behöver samla ihop en grupp, och det här är platsen där Looney Tunes-refrängen dyker upp, inklusive Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Granny, Road Runner och Wile E. Coyote, komplett med ett Acme-lager av redskap och hans praktiska skyltar att hålla upp för sin kritik. Zendaya ger rösten till den återvändande animationsbollstjärnan Lola Bunny, och reportrarna är den äkta sportspelaren Ernie Johnson och den äkta nyttan, lättsamma elementet Lil Rel Howery. Sonequa Martin-Green, så bra nyligen i "The Outside Story", drar fördel av ett litet jobb som James bättre hälft och Doms mamma. Det var också trevligt att se de genuina b-ball-stjärnorna i Als grupp ha två spelare från WNBA, Nneka Ogwumike och Diana Taurasi.

Sammanfattningen av tillskrivna manusförfattare är tillräckligt lång för att hantera en egen b-ball-grupp. Men det otäcka i att göra bråkmakaren till en substans som gör företagskalkyler – med tanke på tidigare innehåll samtidigt som de stöder enastående uppfinningsrikedom i en halvrenovering laddad med självavancemang på informationsreklamnivå – är inte precis lika framgångsrik som de föreställer sig. Hur som helst så anpassar chefen Malcolm Lee aktiviteten, de relationella särdragen och Looney Tunes-konstigheten överlag, och uppfattar att det är en pappas och ett barns längtan efter en överlägsen metod för gränssnitt (samtidigt som de gillar deras oberoende) som är kärnan i handlingen. Detta är en förbättring jämfört med den första filmen, som i princip var en kort presentation med slam dunks.

Jag kommer inte att förstöra ett oväntat besöksframträdande eller ett smart "Casablanca"-skämt. Jag säger helt enkelt att ju mer du inser Looney Tunes-karaktärerna, desto mer kommer du att se värdet på hur de bär med sig sina extraordinära förmågor till spelet. Det kan finnas en stor, företagskalkyl som recept som drar slutsatsen att 25 år efter faktumet är det det perfekta tillfället för ännu en "Space Jam", men det är fantastiskt att se att Termite Terraces obevekliga turbulens ännu är oförfalskad, orubblig id.

Se Film: Space Jam A New Legacy (2021) med Svensk IPTV
© Copyright 2021 Svensk IPTV
sv_SESvenska