Regler

Endast en anslutning per konto.
Du får inte använda ditt konto på flera enheter samtidigt, även om det är samma hushåll. Det går att använda på flera enheter så länge det aldrig används samtidigt.
Förbjudet att dela med sig av kontot.
Du får inte dela ditt konto med någon. Kontot är personligt.
Eget ansvar.
Ditt ansvar att se till att kontot inte hamnar i någon annans händer.
Förbjudet att hoppa mellan IP adresser för snabbt.
Ett snabbt byte mellan enheter/IP anses inte som normal användning.
Förbjudet att re-streama.
Re-stream är att skapa en livesändning av IPTV:n för delning.
Förbjudet att spela in en kanal medan du tittar på en annan.
Du använder 2x bandbredd och är likadant som att titta på två enheter samtidigt.
Använd inte VPN.
Majoriteten av VPN är svartlistade p.g.a. missbruk. Väljer du att använda VPN ändå, gäller eget ansvar. Vi kan inte hjälpa dig om ditt konto blir avstängt.

Regler för 1H Gratis

Ovanstående samt följande gäller:
En ansökning per hushåll.
Ansök INTE bakom en VPN
Fyll i ansökningsformuläret ENDAST (1) gång.
Har det skett ett misstag, hör av dig till oss.
Provkontot gäller i 1h från när den hamnar i din Inkorg.
Eget ansvarar för att titta i din Skräppost. Sök inte Provkonto om du inte har tid att använda den. Du får inget nytt.
Förbjudet att använda mejladresser avsedda för engångsbruk.
T.ex. Mailinator, Fakemailgenerator, Stromox, Zainmax, Zain m.fl.
Skicka INGA förfrågningar om när ditt Provkonto går ut.
Vissa bredbandsleverantörer spärrar alla IPTV-Leverantörer.
Detta är inget vi ansvarar för. Det är kampen mot PiratTV och ett desperat försök att stoppa. Många bredbandsleverantörer har tackat nej till att hjälpa TV-Leverantörerna att filtrera internet, då de tror på ett fritt internet. Fritt internet gäller tyvärr inte Telia, Viasat eller AllTele (A3). Testa innan köp.
TESTA 1H GRATIS

Vanliga Frågor

Hur snabbt internet behöver jag?
Du behöver minst 30 Mbit/s mot Holland för att uppleva problemfri tittande.

Detta kan du testa din hastighet på https://www.speedtest.net/
Kan jag använda mitt abonnemang på flera enheter samtidigt?
Nej, det är strikt förbjudet. Du får endast använda ditt abonnemang på en enhet åt gången, även om de andra enheterna befinner sig i samma hushåll.

Vi har extra anslutningar du kan köpa för att kolla på fler enheter samtidigt.
Kan jag ta med mitt abonnemang/box t.ex. utomlands?
Ja, absolut. Se till att du har en bra internetuppkoppling.
© Copyright 2021 Svensk IPTV
starstar-emptychevron-down
sv_SESvenska